Naisten aamu

Naisten aamu Keskustan seurakuntatalo

Mukana Heli Karhumäki.

Lapualla kevennetään suvun painavia perintöreppuja Naisten aamussa lauantaina 21.4 klo 10 seurakuntatalolla, jossa puhujavieraana on Heli Karhunmäki.

Me kaikki kannamme mukanamme sukumme ja lapsuusperheemme henkistä ja hengellistä perintöä. Repussa on arvokkaina aarteina kannustavia muistoja, mutta usein myös raskaita kokemuksia kuin kivinä meitä alas painamassa.

Monen repussa painavimpia taakkoja ovat maksamattomat henkiset velat: syyllisyys ja katkeruus. Syyllisenä tunnen aina olevani velkaa, mutta en pysty sitä koskaan maksamaan. Katkerana perin elämältä ikuisesti minulle kuuluvia saatavia, joita en koskaan koe saavani. Miksi antaisin anteeksi, kun kokemani vääryys on todellista eikä sitä voi pyyhkiä pois? Miten näistä velkataakoista voi vapautua? Kuka maksaisi velat ja tasaisi elämäni tilit?

Heli Karhunmäki kertoo tarinoita myös omasta perheestä ja suvustaan. Ne voivat herätellä omia muistoja ja auttaa luopumaan taakoista, joista on aika päästä vapaaksi.

Naisten aamun musiikista vastaa Sini Koski ja aamupalan hinta on 5 €. Tervetuloa naiset koolle!