Kansanlähetyksen sunnuntaiseurat yläsalissa

Kansanlähetyksen sunnuntaiseurat yläsalissa Keskustan seurakuntatalo

Mukana Kai ja Nina Niemelä sekä laulutrio Vaimojen ääni.

Kansanlähetyksen sunnuntaiseuroissa 15.4. klo 18 srk-talon yläsaslissa on vieraana Kai ja Nina Niemelä Vaasasta ja laulutrio Vaimojen ääni Ylistarosta. Illan päätteeksi on kahvit tarjolla.

Kai Niemelä (kuvassa) on Etelä-Pohjanmaan Ev.lut. Kansanlähetyksen piirijohtaja. Hän haluaa olla yhdessä vaimonsa Ninan kanssa kutsumassa ihmisiä henkilökohtaiseen suhteeseen Jeesuksen kanssa, rohkaista heitä löytämään oma paikkansa Jumalan valtakunnan työssä ja olemaan Suuressa mukana. ”Evankeliumille on yhä tarvetta lähellä ja kaukana!

-Unelmani on erään laulun sanoin: ”Tahdon nähdä sukupolven, joka nousee paikalleen Sinuun uskoen. Tahdon nähdä herätyksen, kun Sinua me etsimme", kiteyttää Kai unelmansa.

Ylistarolainen laulutrio Vaimojen ääni koostuu kolmesta naisesta, joille musiikki ja usko on tärkeä osa elämää. Trio laulaa hengellisiä koskettavia, rohkaisevia ja Jumalaa ylistäviä lauluja, valmiin taustamusiikin tahdissa. Trio on viimevuonna julkaissut levyn ”Rukouksen ikkunalla”.

Lapuan tuomiokirkko

Päivärukoushetki