Jumppaa gospel-musiikin tahdissa.

Gospel-jumppa on joka maanantai klo 18.30-19.30 opiston Tammisalissa (ent. kristillinen opisto).

Mitä on gospel-jumppa: Gospel-jumpan ideana on kokonaisvaltainen ruumiin ja sielun hoitaminen. Jumpan lämmittelyn jälkeen vetäjät pitävät pienen rukouksen, sitten seuraa aerobista ja lihastreeniä tämän ajan parhaan gospelin tahdissa, ja sokerina pohjalla on rentoutus koskettavien rukoustekstien ja rauhallisen musiikin siivittämänä.

Muuta: Koska ohjaajat tekevät työnsä palkattomana vapaaehtoistyönä (suuret kiitokset heille!), jumppa on  maksuton.

Uudet jumppaajaat toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi. Ryhmässä käy viikoittain 20-30 naista. Myös miehet ovat tervetulleita mukaan. Osallistujat kuvaavat harrastustaan: "Kynnys on matalalla", "rentoa ja mukavaa", "hyvä alku viikolle", "mukava rauhoittumisen paikka".

Muista: Oma jumppapatja mukaan ja halutessasi voit ottaa myös kahvakuulan mukaan.

Minna  Ylimäki-Hemminki
Tiedottaja