Kiirastorstain iltakirkko ja ehtoollinen Tiistenjoen kirkossa

to 29.3. kello 19.00

Kiirastorstain iltakirkko ja ehtoollinen Tiistenjoen kirkossa Tiistenjoen kirkko

Tervetuloa!

Hiljaisella viikolla seurakuntaa kutsutaan iltakirkkoihin muistelemaan Jeesuksen kärsimyksiä. Hiljaisen viikon torstaina 29.3, kiirastorstaina, muistellaan opetuslasten viimeistä ateriaa yhdessä Jeesuksen kanssa.  Tiistenjoen kirkossa vietetään 29.3. klo 19 kiirastorstain ehtoollismessua. Silloin alttari riisutaan kynttilöistä ja kankaista, ja se verhotaan tulevan pitkäperjantain vuoksi mustaan.
-Ehtoollisella kannattaa käydä usein, koska siitä saa voimaa elämään ja uskolle vahvistusta, rohkaisee tuomiorovasti Matti Salomäki.
Ehtoollinen muistuttaa meitä Jeesuksen kuolemasta ja siitä, että hän itse on kanssamme. Voimme heikollakin uskolla turvautua siihen, että Kristuksen ruumis ja veri on annettu juuri meidän puolestamme. Ehtoollinen on tarkoitettu jokaiselle seurakuntalaiselle evääksi, uskon vahvistukseksi ja syntien anteeksi saamiseksi.
-Voidaan sanoa, että ehtoollinen on tarkoitettu jokaiselle, joka kaipaa pelastusta, syntien anteeksi saamista, rauhaa ja sovintoa Jumalan kanssa. Ehtoollinen on uskon syntymisen ja vahvistumisen paikka.

Messun toimittajat:

Iltakirkko ja ehtoollinen Tiistenjoen kirkossa.
Toteuttaa Jukka Tuppurainen, Paula Pääkkönen, Heikki Hautamäki, Liisi Saarimaa.
Virret: 300, 78, 63, 220 (Hpe) 79:12-14 77.
Kolehti: Lapuan Sininauha ry:n työn tukemiseen.