Tuomasmessu

Tuomasmessu Lapuan tuomiokirkko

Ma 26.3. klo 18 Tuomasmessu tuomiokirkossa. Mukana Laura Lahdensuo, saarna Reijo "Rexi" Takama, Tuomaskuoro ja -bändi joht. Sini Koski sekä iso joukko vapaaehtoisia. Kirkkokahvit kirkossa messun päätteeksi. Esirukousmahdollisuus.

Tuomasmessu on matalan kynnyksen messu kaikille, jotka kaipaavat Jumalaa tai etsivät yhteyttä toisiin. Se yhdistää kristittyjä ja rohkaisee itseä ja toista armahtavaan uskoon. Ensimmäistä Tuomasmessua vietettiin Helsingissä 1988. Sen jälkeen se levisi nopeasti Helsingistä ympäri maailmaa. Tuomasmessun liturgiassa yhdistyvät modermi spiritualiteetti, vanhan kirkon rakenne, rikas musiikkielämä ja vapaaehtoisten tärkeä rooli. Tuomasmessussa voi osallistua ja kiertää sivualttareita tai olla vaan hiljaa tai yhtyä rukouslauluihin. Tästä messusta tykkää kaikki!