Palmusunnuntain messusta alkaa hiljainen viikko

Palmusunnuntain messusta alkaa hiljainen viikko

Palmusunnuntai aloittaa hiljaisen viikon, jolloin muistellaan Jeesuksen kärsimyksiä ja elämän viimeisiä vaiheita. Palmusunnuntai muistuttaa myös Jeesuksen saapumisesta Jerusalemiin. Hän ratsasti aasilla Jerusalemiin ja kansa heitti hänen eteensä tielle palmunlehviä. Lapuan tuomiokirkkoseurakunnassa vietetään palmusunnuntain ehtoollisjumalanpalvelusta 25.3. klo 10 alkaen, jolloin tuomiokirkossa liturgina on Laura Lahdensuo, kanttorina Paula Pääkkönen ja saarnan pitää Elyn Itä-Suomen aluepastori Erja Kalpio. Messun jälkeen on lounas ja Jumala kuljettaa –juhla seurakuntatalolla. Juhlassa ovat mukana Ulla Latomäki, Satu Kivisaari, Matti Salomäki ja Elyset-lauluryhmä. Järj. Ely ja Lapuan tuomiokirkkoseurakunta.