Kls.-yhtyeen konsertti

Kls.-yhtyeen konsertti Lapuan tuomiokirkko

Vapaa pääsy!

KLS, pidemmin Kiitän Luojaani Sinusta, on Suomen kristillisen musiikkikentän tämän hetken ylivoimaisesti suosituin rockbändi. Bändi on mukana Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan missiossa ja pitää akustisen keikan tuomiokirkossa perjantaina 16.3. klo 20.  Ilta päättyy ehtoolliseen.

Yhtye on perustettu Ikaalisissa vuonna 2004. Vuonna 2012 julkaistun Vedä henkeä nyt -hittilevynsä vanavedessä bändi on noussut koko Suomen kristillisen musiikkikentän ehdottomaan kärkeen. Yhtye on julkaissut 5 pitkäsoittoa. Bändi on tuhansien myytyjen levyjen lisäksi myös tehnyt satoja keikkoja ympäri Suomen. Keikkabussin mittariin on kertynyt kymmeniä tuhansia kilometrejä. KLS julkaisi viimeisimmän pitkäsoittonsa viime vuonna. Me vastaan maailma -albumi pitää yhtyeen sen valitsemalla tiellä. KLS:n sanoma ja asenne ovat pysyneet samana alusta saakka. KLS soittaa edelleen rehellistä, mukaansatempaavaa rokkia loistavilla soundeilla, isolla asenteella ja suurella sydämellä, kanavoiden kunnian ja kiitokset yläkertaan, jonne ne kuuluvat.