Mahdollisuus muutokseen -mission aloitusjuhla

Mahdollisuus muutokseen -mission aloitusjuhla Lapuan tuomiokirkko

Klo 17 laulaja-evankelista Nina Åströmin konsertti, sen jälkeen iltapala srk-talolla ja klo 19 Lähteillä-messu tuomiokirkossa.

Lauantaina 10.3. on Mahdollisuus muutoksen -mission aloitusjuhla!

Ohjelma:
Klo 17
laulaja-evankelista Nina Åströmin konsertti tuomiokirkossa. Nina on kolmessakymmenessä maassa miljoonille ihmisille esiintynyt artisti, Suomen vuoden 2000 euroviisuedustaja ja yli kirkkokuntarajojen suosittu muusikko ja lauluntekijä. Nina on kiertänyt myös Venäjän vankiloita.
Klo 18.15-19 iltapala srk-talolla.
Klo 19 Lähteillä -messu tuomiokirkossa, jossa mukana mm. lauluryhmä Sikermä ja soitinyhtye, Matti Salomäki ja Ulla Latomäki. Ehtoollisen vietto. Messun päätteeksi on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen keskusteluun ja esirukoukseen.

Lämpimästi tervetuloa ja kutsu mukaan myös ystäväsi!

Jos haluat tietää lisää Mahdollisuus muutokseen -missiosta,
lue tästä>>

Haapakosken nuorisoseura

Mikä muutti elämäni -tilaisuus

Kyläläisten muutoskertomuksia, musiikkia, iltapala ja iltahartaus Laura Lahdensuo.