Mahdollisuus muutokseen -mission aloitusjuhla

Mahdollisuus muutokseen -mission aloitusjuhla Lapuan tuomiokirkko

Klo 17 laulaja-evankelista Nina Åströmin konsertti, sen jälkeen iltapala srk-talolla ja klo 19 Lähteillä-messu tuomiokirkossa.

Lauantaina 10.3. on Mahdollisuus muutoksen -mission aloitusjuhla!

Ohjelma:
Klo 17
laulaja-evankelista Nina Åströmin konsertti tuomiokirkossa. Nina Åström on laulaja-lauluntekijä, evankelista ja opettaja, joka on esiintynyt lähes 30 vuoden ajan noin 30 maassa miljoonille ihmisille. Esiintymispaikkoina on ollut kirkot, konserttisalit, vankilat, festarit, euroviisut, slummit, tv- ja radiokanavat. Häneltä on ilmestynyt 14 levyä, joista viimeisin "Takaisin kotiin" ilmestyi 2016. Samana vuonna julkaistiin myös kirja "Toisin silmin", joka kertoo Ninan elämästä ja työstä.
Klo 18.15-19 iltapala srk-talolla.
Klo 19 Lähteillä -messu tuomiokirkossa, jossa mukana mm. lauluryhmä Sikermä ja soitinyhtye, Matti Salomäki ja Ulla Latomäki. Ehtoollisen vietto. Messun päätteeksi on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen keskusteluun ja esirukoukseen.

Lämpimästi tervetuloa ja kutsu mukaan myös ystäväsi!

Jos haluat tietää lisää Mahdollisuus muutokseen -missiosta,
lue tästä>>