Pappisvihkimyksen 30-vuotisjuhlamessu

Pappisvihkimyksen 30-vuotisjuhlamessu Lapuan tuomiokirkko

Pappisviran avaamisesta naisille tulee 6.3. täyteen 30 vuotta. Sen johdosta Lapuan tuomiokirkossa vietetään pappisvihkimyksen juhlamessua.

Pappisviran avaamisesta naisille tulee 6.3. täyteen 30 vuotta. Sen johdosta Lapuan tuomiokirkossa vietetään pappisvihkimyksen juhlamessua tiistaina 6.3. klo 15. Messun toimittavat tuomiorovasti Matti Salomäki, kehitysvammaistyön pastori Leena Luokkamäki ja kanttori Paula Pääkkönen. Myös  Lapuan musiikkiopiston oppilaita esiintyy kaikille avoimessa juhlamessussa Päivi Lahtisen johdolla. Leena Luokkamäki on yksi kymmenestä Lapuan tuomiokirkossa piispa Yrjö Sariolan 6.3.1988 vihkimästä naispapista. Messuun osallistuu myös muita tuolloin vihkimyksen saaneita pappeja.

Kirkkoherra, tuomiorovasti
Koulukatu 2
62100 Lapua

Lapuan tuomiokirkko

Ajoneuvoharrastajien kirkkopyhä

Tervetuloa kirkkoon klo 10.