Kauhajärven ilta-avoin (perhekerho)

Kauhajärven seurakuntakoti

Kauhajärven ilta-avoin eli perhekerho, joka kokoontuu iltaisin, on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja pienille koululaisille oman huoltajan kanssa. Kerho kokoontuu parillisilla viikoilla.

Mitä siellä tapahtuu?

Ilta-avoimessa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös askarteluun, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa. Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä kerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Kenelle ryhmä on tarkoitettu?

Alle kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman, kummin tai perhepäivähoitajan kanssa.

Onko toiminta maksullista?

Ilta-avoin on maksuton.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä?

Kerhossa on pieni hartaushetki, jossa käsitellään monipuolisesti viikon teemaa. Kerhossa puhutaan taivaan Isän asioita, rukoillaan ja lauletaan hengellisiä lauluja.

Onko tarjoilua?

Ilta-avoimessa on tarjolla pientä iltapalaa seurakunnan puolesta. Lisäksi voi ottaa omat eväät, aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten.

Pitääkö ilmoittautua?

Voit tulla mukaan milloin vain pääset, sillä kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Liuhtarin kiinteistö

Liuhtarin avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa.

Keskustan päiväkerhotilat

Lapsiparkki

Mukavaa toimintaa 3-5-vuotiaille!

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.