Matin päivän hiihdot

Matin päivän hiihdot

Matti Salomäki hiihtää 50 km ja kannustaa muitakin mukaan hiihtämään oman kunnon mukaan Ritavuoren kuntoradalle.

Tuomiorovasti Matti Salomäki täyttää tänä vuonna 50 vuotta ja sen kunniaksi hiihtää 50 kilometriä Ritavuoren kuntoradalla Matin päivänä 24.2. ja haastaa klo 10-15 muitakin hiihtämään kanssaan Yhteisvastuun hyväksi. Jokaisesta hiihtokilometristä osallistujat voivat maksaa euron Yhteisvastuukeräykselle. Keräyksen turvin torjutaan nälkää ja köyhyyttä ulkomailla mutta myös kotimaassa. Tervetuloa kannustamaan ja osallistumaan oman kunnon mukaan ja viettämään mukavaa talvipäivää yhdessä. Laavulla on myynnissä makkaraa, mehua, teetä ja kahvia. Tapahtuman järjestävät Lapuan tuomiokirkkoseurakunta ja Virkiän URHEA-hanke.

Kirkkoherra, tuomiorovasti
Koulukatu 2