Kolmen kerroksen leffailta

Kolmen kerroksen leffailta Keskustan seurakuntatalo

Rentoa yhdessäoloa, leffat ja iltapalaa.

Lapuan tuomiokirkkoseurakunnan vapaaehtoisista koostuva Sepe-tiimi on suunnitellut nuorille aikuisille ja perheille seurakuntaperheen iltoja, joihin on monen ikäisten aikuisten helppo tulla tutustumaan.

-Tämä on kotoista toimintaa, johon on helppo tulla myös lasten kanssa, koska heille järjestetään aina omaa ohjelmaa, kertoo pastori Laura Lahdensuo ja iloitsee vapaaehtoisten joukosta, joka on innolla lähtenyt Sepe-iltoja ideoimaan ja toteuttamaan.

Perjantaina 23.2. on kolmen kerroksen leffailta seurakuntatalolla klo 18. Aikuiset katsovat hyvät arvostelut saanutta Courageous-elokuvaa ja lapsille ja varhaisnuorille on oma elokuva. Lopuksi on tarjolla iltapalaa.  Seurakunta tarjoaa popparit!

Tulossa 23.3. tapahtuma nuorisotalolla, jossa on mukana mm. muusikko Tommi Kalenius.

-Sepe-illoissa on rentoa yhdessäoloa ilman kaavoja. Siellä on musiikkia, puheita, yhdessä olemista ja iltapalaa. Olemme suunnitelleet myös sporttista perheleiriä, lenkki- ja saunailtoja, kesäpartyjä, kaupunkipakopeliä, hartauksia, leffailtoja ja konsertteja. Tämä on ennen kaikkea uutta toimintaa niille, jotka eivät ole vielä löytäneet paikkaansa seurakunnasta. Toki kaikki ovat tervetulleita mukaan, tiimiläiset kommentoivat.