Raamattuilta seurakuntatalolla

Raamattuilta seurakuntatalolla Keskustan seurakuntatalo

Tervetuloa!

Raamattuilta seurakuntatalon alasalissa ke 21.2. klo 18.30 alasalissa.
"Tulevaisuus ja toivo Ilmestyskirjassa", osa 2/3, Olli Seppänen

Johanneksen ilmestys on monille vaikeaselkoinen ja ehkä pelottavakin Raamatun kirja. Sen sanoma liittyy kuitenkin johdonmukaisesti Raamatun ilmoituksen kokonaisuuteen. Sen ytimessä on pelastuksen loppuun saattaminen.

- Ilmestyskirja kertoo Jeesuksesta, joka on jo voittanut. Se raottaa myös tapahtumia, jotka tulevat vielä toteutumaan, kun Jumala vie vielä toteutumattomat pelastavat tekonsa ja oikeudenmukaiset tuomionsa päätökseen. Erityisesti vainojen kohteena oleville kristityille Ilmestyskirja on ollut ja on rakas, koska se ydinsanoma on Jeesuksen ja hänen seuraajiensa lopullinen voitto. Kirjan sanoma rohkaisee tämän päivän kristittyjä tunnustamaan Jeesuksen nimeä, sekä kohtaamaan tulevaa turvallisin ja toivorikkain mielin, sanoo Seppänen.

Olli Seppänen käy läpi Ilmestyskirjan sanomaa historiasta ja erityisesti Raamatun ilmoituksesta käsin. Kirja voi avautua ymmärrettävämmäksi Jeesuksen lopun aikaa käsittelevien puheiden ja Paavalin kirjeiden kautta.  Olet sydämellisesti tervetullut kuuntelemaan tulevaisuuden ja toivon näköaloja!