Hellanmaan avoin perhekerho

Hellanmaan avoin perhekerho Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Hellanmaan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Avoimiin perhekerhoihin alle kouluikäiset lapset tulevat yhdessä aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman tai päivähoitajan kanssa.

Kerhoissa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös askarteluun, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa.

Mukaan perhekerhoon otetaan omat eväät, aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten.

Lapsen oma aikuinen on vastuussa hänestä kerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Voit tulla mukaan milloin vain pääset, sillä kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.

Lastenohjaaja (määräaikainen 31.5.2018 asti)
Koulukatu 2
62100 Lapua