Yhdessä sanoin ja sävelin iltapäivä

Yhdessä sanoin ja sävelin iltapäivä Keskustan seurakuntatalo

Mukana mm. Kotiahon musiikkiperhe!

Yhdessä sanoin ja sävelin –iltapäivässä sunnuntaina 18.2. klo 14 Lapuan srk-talolla hengellisiä lauluja esittävät ja puheita pitävät Kotiahon musiikkiperhe. Iltapäivän aiheena on ”Korkeimman suojassa”. Rauno ja Eila Kotiahon kanssa esiintyvät heidän kuusi lasta ja yhden lapsen puoliso. Rauno-isä on eläkkeellä oleva opettaja, joka soittaa trumpettia ja huilua. Eila-äiti on Alavieskan seurakunnan kanttori. Molemmat laulavat Caritas-lauluyhtyeessä. Perheessä soitetaan mm. viulua, kitaraa, trumpettia, kornettia ja pianoa. Suurin osa lapsista laulaa ja osa tekee myös omia sävellyksiä ja lauluja. Perhe on esiintynyt eri kokoonpanoissa mutta viimeisin koko perheen konsertti oli vuonna 2016.

Yhdessä sanoin ja sävelin –iltapäivässä Kotiahot esittävät omia lauluja, mutta siellä kuullaan myös mm. Pekka Simojoen, Petri Laaksosen ja Jukka Salmisen kappaleita. Tilaisuudessa hartauden pitää Marja-Liisa Leskelä. Lopuksi on kahvitarjoilu.

Kotiahot ovat mukana sunnuntaina myös tuomiokirkon klo 10 messussa.

Järj. Tuomiokirkkoseurakunta ja Kansan Raamattuseura.