Sanan talvipäivät Lapualla 13.-14.1.

la 13.1. kello 16.15

Sanan talvipäivät Lapualla 13.-14.1. Keskustan seurakuntatalo, Lapuan tuomiokirkko

Aiheena: "Jumalan uskollisuus kantaa"

Kansan Raamattuseuran Sanan talvipäiviä vietetään Lapualla 13.-14.1. Mukana ovat evankelistapariskunta Kari ja Mari Valkonen Jyväskylästä, jotka puhuvat Jumalan uskollisuudesta. Karin ja Marin omakohtainen kokemus on, että yhteys rakastavaan Jumalaan on löydettävissä. Kyseessä on Jumalan luoman todellisuuden ymmärtäminen ja astuminen sisälle sanan ja rukouksen maailmaan. Samalla avautuu armon todellisuus: Jumala rakastaa jokaista ihmistä. Uusi elämä avautuu anteeksiannon todellisuudesta käsin.

-Jeesuksen elävä yhteys taivaalliseen Isäänsä on meille käytännön ohje siitä, mitä mekin voimme löytää omaan elämäämme. Rukous on lahja, joka tuo meille turvallisuuden keskelle elämän myrskyjä. Juuri nyt, kun maailma ympärillämme on suuressa murroksessa, tarvitsemme tätä Raamatun todellisuudesta avautuvaa tulevaisuuden ja toivon sanomaa, sanovat Kari ja Mari Valkonen.
Sanan talvipäivien ohjelmassa on mm. lauantai-iltana 13.1. raamattuopetus, yhteyden ateria sekä sanan ja rukouksen ilta. Sunnuntaina Kari Valkonen saarnaa Lapuan tuomiokirkossa klo 10 alkavassa messussa ja sen jälkeen päivä jatkuu lounaan ja raamattuopetuksen merkeissä srk-talolla.