Itsenäisyyspäivän juhla tuomiokirkossa

Itsenäisyyspäivän juhla tuomiokirkossa Lapuan tuomiokirkko

Juhlajumalanpalvelus ja itsenäisyyspäiväjuhla tuomiokirkossa.

Lapualla vietetään itsenäisyyspäivän juhlaa 6.12. Juhlapäivä alkaa klo 10 jumalanpalveluksella tuomiokirkossa. Tuomiorovasti Matti Salomäki saarnaa ja urkurina on Eliina Somppi. Lapuan Mieslaulajat esiintyvät Maunu Malkamäen johdolla. Jumalanpalveluksen jälkeen seppelpartiot vievät seppeleet muistomerkeille. Sankarihaudoilla on kunniavartiot. Juhlakahvit juodaan seurakuntatalolla. Klo 12.30 alkaa varsinainen itsenäisyyspäivän juhla tuomiokirkossa. Juhlapuhujana on eversti evp Jorma Jokisalo. Juhlassa esiintyy kahdeksan eri lapualaiskuoroa. Tilaisuus huipentuu yli kahdensadan kuorolaisen yhdessä esittämään Jean Sibeliuksen Finlandiaan. Juhlan järjestävät yhteistyössä Lapuan kaupunki ja Lapuan tuomiokirkkoseurakunta ja sinne ovat kaikki tervetulleita.