Yhteiskristillinen lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solu

Liisa ja Matti Tainin kotona, osoitteessa Maunumaantie 2

Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden soluun ovat tervetulleita kaikki itsensä nuoriksi aikuisiksi kokevat. Myös lapset ovat tervetulleita.

Yhteiskristillisessä nuorten aikuisten ja lapsiperheiden solussa kokoonnutaan hengellisten asioiden äärelle. Solun on tarkoitus olla hengellisten asioiden jakamisen ja kasvun paikka, jossa opitaan Raamatusta ja toisilta solulaisilta. Solussa luetaan Raamattua, keskustellaan ja rukoillaan. Solussa on kahvitarjoilu. Soluun voi osallistua omien aikataulujen mukaan esimerkiksi 1-2 kertaa kuukaudessa.

Solun sähköpostilistalle on mahdollista liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen liisataini@hotmail.com. Sähköpostilistan kautta saa tietoa tulevasta solusta ja mahdollisista poikkeuksista. Esimerkiksi kesällä solu voi olla ulkona. Sähköpostilistan kautta saa tietoa myös mahdollisista solun peruuntumisista.

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Liisa ja Matti Tainin kotona, osoitteessa Maunumaantie 2

Yhteiskristillinen lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solu

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.