Hellanmaan avoin perhekerho

Hellanmaan avoin perhekerho Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Hellanmaan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Avoimiin perhekerhoihin alle kouluikäiset lapset tulevat yhdessä aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman tai päivähoitajan kanssa.

Kerhoissa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös askarteluun, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa.

Mukaan kerhoon otetaan omat eväät, aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten.

Lapsen oma aikuinen on vastuussa hänestä kerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Voit tulla mukaan milloin vain pääset, sillä kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Avoimet kerhot ovat maksuttomia.

Jutta  Ruohonen
Lastenohjaaja (määräaikainen 31.5.2018 asti)
Johanna  Vuorenmaa
Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Keskustan seurakuntatalo

Potkua pyhästä -messu

Potkua pyhästä -messu on musiikkipitoinen ja lapsiystävällinen messu kaiken ikäisille seurakuntalaisille.

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Liisa ja Matti Tainin kotona, osoitteessa Maunumaantie 2

Yhteiskristillinen lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solu

Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden soluun ovat tervetulleita kaikki itsensä nuoriksi aikuisiksi kokevat. Myös lapset ovat tervetulleita.