Liuhtarin avoin perhekerho

Liuhtarin avoin perhekerho Liuhtarin kiinteistö

Mitä siellä tapahtuu?

Avoimissa perhekerhoissa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös askarteluun, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa. Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä kerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Kenelle ryhmä on tarkoitettu?

Alle kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Onko toiminta maksullista?

Avoimet perhekerhot ovat maksuttomia.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä?

Avoimessa perhekerhossa on pieni hartaushetki, jossa käsitellään monipuolisesti viikon teemaa. Kerhossa puhutaan taivaan Isän asioita, rukoillaan ja lauletaan hengellisiä lauluja.

Onko tarjoilua?

Mukaan kerhoon otetaan omat eväät, aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten. Lisäksi tarjolla voileipäkeksejä.

Pitääkö ilmoittautua?

Voit tulla mukaan milloin vain pääset, sillä kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Niina Luoma
Marjut Karjala
Lastenohjaaja (äitiyslomasijainen)
Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Keskustan seurakuntatalo

Potkua pyhästä -messu

Potkua pyhästä -messu on musiikkipitoinen ja lapsiystävällinen messu kaiken ikäisille seurakuntalaisille.

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Liisa ja Matti Tainin kotona, osoitteessa Maunumaantie 2

Yhteiskristillinen lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solu

Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden soluun ovat tervetulleita kaikki itsensä nuoriksi aikuisiksi kokevat. Myös lapset ovat tervetulleita.