Hyvää elämää hengessä -raamattuopetus

Hyvää elämää hengessä -raamattuopetus Keskustan seurakuntatalo

Raamattuopettaja, pappi Kimmo Malinen vierailee seurakunnassa ja opettaa Pyhästä Hengestä.

Raamattuopettaja Kimmo Malinen vierailee seurakunnassa 23.-24.9. Opetustilaisuudet ovat srk-talon yläsalissa.

Lauantai 23.9.
klo 17 Opetus: Pyhä Henki -meissä!
Klo 18 Päivällinen (Kiusaus, salaatti ja kahvi. Hinta 6€)
Klo 18.45 Opetus: Palvelu hengessä ja armolahjat

Sunnuntai 24.9.
Klo 10 Jumalanpalvelus
Klo 11.30 Lounas (Lihakastike, perunat, kasvispaistos, salaatti, jälkkari ja kahvit 10 €)
Klo 12.15 Opetus: Hyvää elämää hengessä

Malinen on koulutukseltaan juristi, opettaja ja teologian maisteri. Hän on ollut perheensä kanssa kirkon lähetystyössä Etiopiassa vuosina 2004-2007. Papiksi hänet on vihitty vuonna 2011.

"Sain löytää henkilökohtaisen suhteen Jumalaan Kristuksen kautta, kun olin 25-vuotias. Se oli ja on yhä elämäni tärkein asia. Jumala rakastaa jokaista, sinuakin. Kutsumukseni on kertoa hyvästä Jumalasta ja opettaa hänen tuntemistaan pyhän Raamatun kautta. Parin vuosikymmenen aikana on karttunut runsaasti opetusmateriaalia, jonka haluan jakaa kanssanne."

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sen järjestää Kansanlähetys ja Lapuan tuomiokirkkoseurakunta.

Keskustan seurakuntatalo

Kansanlähetyksen sunnuntaiseurat

Mukana mm. Carita ja Risto Mäki.

Keskustan seurakuntatalo

Kansanlähetyksen jouluseurat