Ekavauvakerho Keskustan päiväkerhotilat

Ekavauvakerho on tarkoitettu alle 2-vuotiaille lapsille ja tuoreille vanhemmille. Ekavauvakerhossa jaetaan vauvaperheen onnea ja arkea. Tule tutustumaan muihin vanhempiin, joille vauvaperheen elämä on uutta ja ihmeellistä!

Aika:

tiistaisin klo 13.30-15.30

Paikka:

Keskustan seurakuntatalon päiväkerhotila (käynti seurakuntatalon sisäpihalta)

Kenelle:

Tuoreille vanhemmille alle 2-vuotiaan lapsen kanssa.

Kerhomaksu:

Ekavauvakerho on maksuton.

Ilmoittautuminen:

Ei ilmoittautumista, mukaan saa tulla koska vaan.

Mitä kerhossa tapahtuu:

Pieniä ohjattuja sylihetkiä, pieni matalankynnyksen hartaushetki, vapaata seurustelua ja kahvittelua, välillä esim. askartelua. Kahvit ja teet keitetään, tarjolla voileipäkeksejä. Jokainen tuo vuorollaan kahvi- ja/tai teepaketin.

Raija  Hyvärinen
Johanna Rautakorpi