Tiistenjoen avoin perhekerho

Tiistenjoen avoin perhekerho Tiistenjoen seurakuntatalo

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Avoimiin perhekerhoihin alle kouluikäiset lapset tulevat yhdessä aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman tai päivähoitajan kanssa.

Kerhoissa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös askarteluun, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa.

Mukaan kerhoon otetaan omat eväät, aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten.

Lapsen oma aikuinen on vastuussa hänestä kerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Voit tulla mukaan milloin vain pääset, sillä kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Avoimet kerhot ovat maksuttomia.

Raija  Hyvärinen
Niina Luoma
Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Liuhtarin kiinteistö

Liuhtarin avoin perhekerho

Kaaranmännikön leirikeskus

Kaaranmännikön avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Kaaranmännikön leirikeskuksen majoitusrakennuksen päiväkerhotiloissa.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.