Lauantaipyhis

Lauantaipyhis Keskustan päiväkerhotilat

Toiminnallinen lauantaipyhis on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille.

Lauantaisin klo 10-11.30 keskustan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa kokoontuu Lauantaipyhis: mukava pyhäkouluhetki, joka sisältää toiminnallisen hartaushetken, askartelua sekä ohjattua ja vapaata leikkiä. Alle 3-vuotias voi tulla lauantaipyhikseen aikuisen kanssa, sitä vanhempi yksin.

Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Kauhajärven seurakuntakoti

Kauhajärven ilta-avoin (perhekerho)

Kauhajärven ilta-avoin eli perhekerho, joka kokoontuu iltaisin, on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja pienille koululaisille oman huoltajan kanssa. Kerho kokoontuu parillisilla viikoilla.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.