Kauhajärven pyhäkoulu

Kauhajärven seurakuntakoti

Tervetuloa kaikki lapset pyhäkouluun!

Mitä siellä tapahtuu?

Pyhäkoulu on lasten kokoinen hartaushetki, jolla on lasten oman jumalanpalveluksen luonne. Pyhäkoulussa lapsi saa turvallisessa ilmapiirissä ja yhdessä toisten lasten kanssa oppia elämän perusasioita; kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulussa eläydytään raamatunkertomuksiin kuuntelemalla, laulamalla, leikkimällä, tekemällä — yhdessä ihmettelemällä! Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset pyhäkoulunopettajat. Yhteiset tapahtumat ja retket sekä erilaiset perheiden kirkkohetket ovat myös osa pyhäkoulutyötä.

Kenelle pyhäkoulu on tarkoitettu?

Pyhäkoulut ovat tarkoitettu kaikille lapsille, myös kouluikäisille. Yli 3-vuotias lapsi voi osallistua itsenäisesti pyhäkouluun. Sitä pienemmät lapset voivat osallistua pyhäkouluun oman aikuisen kanssa.

Onko toiminta maksullista?

Pyhäkoulut ovat maksuttomia.

Pitääkö ilmoittautua?

Pyhäkouluihin saa tulla koska vaan. Ilmoittautumista ei tarvita.

Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua

Keskustan päiväkerhotilat

Lauantaipyhis

Toiminnallinen lauantaipyhis on tarkoitettu 3-12 -vuotiaille lapsille.

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Liisa ja Matti Tainin kotona, osoitteessa Maunumaantie 2

Yhteiskristillinen lapsiperheiden ja nuorten aikuisten solu

Nuorten aikuisten ja lapsiperheiden soluun ovat tervetulleita kaikki itsensä nuoriksi aikuisiksi kokevat. Myös lapset ovat tervetulleita.