Kauhajärven kirkkojen 150-vuotisjuhla

Kauhajärven kirkkojen 150-vuotisjuhla Kauhajärven kirkko

Juhlajumalanpalveluksessa saarnaa piispa Simo Peura.

Sunnuntaina 20.8. vietetään Lapualla Kauhajärven kirkkojen 150-vuotisjuhlaa. Päivä alkaa klo 10 Kauhajärven kirkossa juhlajumalanpalveluksella, jossa saarnaa piispa Simo Peura. Liturgina on tuomiorovasti Matti Salomäki ja kanttorina Eliina Somppi. Myös Tuomiokirkon kuoro ja Kauhajärven alakoululaiset esiintyvät juhlassa. Messua on toteuttamassa joukko nykyisiä ja entisiä kyläläisiä. Juhlajumalanpalveluksen jälkeen on tarjolla keittolounas ja täytekakkukahvit srk-kodilla ja klo 13  juhla jatkuu kirkossa, jossa esiintyy mm. pianisti Ville Hautakangas ja Kluunappi. Juhlassa kuullaan myös Reima Luomalan historiikki. Kaikki ovat tervetulleita juhlaan, mutta erityisesti mukaan kutsutaan entisiä ja nykyisiä kauhajärveläisiä.