Reppukirkot eli ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen

Reppukirkot eli ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen Lapuan tuomiokirkko

Reppukirkossa siunataan koulutielle kaikki tänä syksynä ekaluokalle menevät uudet koululaiset. Reppukirkkoja järjestetään klo 14 ja klo 16.

Tänä syksynä Reppukirkot järjestetään tuomiokirkossa 13.8. klo 14 ja 16. Perheet voivat itse päättää kumpaan Reppukirkkoon osallistuvat. Reppukirkossa pieni koululainen saa turvallisen alun koulutaipaleelle: Taivaan Isän siunauksen varassa on hyvä aloittaa uusi ja jännittävä vaihe.

Reppukirkkoon on tervetullut koko perhe: vanhemmat, sisarukset, isovanhemmat ja kummit. Kummi tai muu lapselle läheinen aikuinen avustaa siunaamisessa. Kirkkoon voi myös ottaa koulurepun. Uudet ekaluokkalaiset saavat seurakunnalta kirjalahjan.

Tervetuloa Reppukirkkoon!

(Kuvassa ovat serkukset Julita Rientonen ja Juho Ylimäki, jotka aloittavat ekaluokan tänä syksynä)

Laura Lahdensuo
Koulukatu 2