Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu Lastenkirkko

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu on jälleen käynnissä! Tervetuloa uudet ja vanhat pyhäkoululaiset!

Kesäpyhäkoulu kokoontuu Lapuan lastenkirkossa, joka sijaitsee seurakuntatalon ja Virranniemen pihapiirissä. Kesäpyhis on toiminnallinen ja tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille, myös koululaisille. Alle 3-vuotiaat voivat myös osallistua oman aikuisen kanssa. Kesäpyhiksessä hiljennytään taivaan Isän asioiden äärellä, leikitään, lauletaan ja askarrellaan. Kesäpyhis on maksuton ja sitä pitävät seurakunnan vapaaehtoiset sekä varhaiskasvatuksen työntekijät.

Kaaranmännikön leirikeskus

Kaaranmännikön avoin perhekerho

Kaaranmännikön avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Aamupäivisin kokoontuva perhekerho kokoontuu parittomilla viikoilla.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Wanha apteekki

Kaakaokerho 1-2 -luokkalaisille

Seurakunta tarjoaa maksutonta ja mukavaa tekemistä 1-2-luokkalaisten iltapäiviin.