Liuhtarin avoin perhekerho

Liuhtarin kiinteistö

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoimessa perhekerhossa on pieni hartaushetki ja ohjelmallinen osuus, eväshetki omin eväin (aikuisille keitetään kahvit ja teet), askartelua ja vapaata leikkiä. Perhekerhot ovat maksuttomia.

Oma aikuinen huolehtii ja vastaa lapsesta kerhon aikana, lastenohjaajat vastaavat ohjelmasta.

Hannele  Kangasluoma
62100  Lapua
Niina Luoma
62100 Lapua
Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
62100 Lapua

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu on jälleen käynnissä! Tervetuloa uudet ja vanhat pyhäkoululaiset!