Tiistenjoen avoin perhekerho

Tiistenjoen seurakuntatalo

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa.

Avoimet perhekerhot on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoimissa perhekerhoissa on pieni hartaushetki, ohjattuja leikkejä, eväshetki omin eväin (aikuisille keitetään kahvi ja tee) ja vapaata leikkiä. Toiminta on maksutonta.

Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä kerhon aikana, toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Johanna Rautakorpi
Kaisa Riihimäki
Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Hellanmaan avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Hellanmaan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Liuhtarin kiinteistö

Liuhtarin avoin perhekerho