Lauantaipyhis

Lauantaipyhis Keskustan päiväkerhotilat

Toiminnallinen Lauantaipyhis seurakuntatalon päiväkerhotiloissa lauantaisin klo 10-11.30. Lauantaipyhiksessä leikitään, pelataan, askarrellaan ja hiljennytään taivaan Isän asioiden äärellä. Alle 3-vuotias oman aikuisen kanssa.

Mitä siellä tapahtuu?

Pyhäkoulu on lasten kokoinen hartaushetki, jolla on lasten oman jumalanpalveluksen luonne. Pyhäkoulussa lapsi saa turvallisessa ilmapiirissä ja yhdessä toisten lasten kanssa oppia elämän perusasioita; kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulussa eläydytään raamatunkertomuksiin kuuntelemalla, laulamalla, leikkimällä, tekemällä — yhdessä ihmettelemällä! Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset pyhäkoulunopettajat. Yhteiset tapahtumat ja retket sekä erilaiset perheiden kirkkohetket ovat myös osa pyhäkoulutyötä.

Kenelle pyhäkoulu on tarkoitettu?

Pyhäkoulut ovat tarkoitettu kaikille lapsille, myös kouluikäisille. Yli 3-vuotias lapsi voi osallistua itsenäisesti pyhäkouluun. Sitä pienemmät lapset voivat osallistua pyhäkouluun oman aikuisen kanssa.

Onko toiminta maksullista?

Pyhäkoulut ovat maksuttomia.

Pitääkö ilmoittautua?

Pyhäkouluihin saa tulla koska vaan. Ilmoittautumista ei tarvita.

Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua
Laura Lahdensuo
Koulukatu 2
62100 Lapua

to 27.4. 9.30 -11.30

Kaaranmännikön leirikeskus

Kaaranmännikön avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa. Kerho kokoontuu parittomilla viikoilla.
to 27.4. 18.00 -20.00

Liisa ja Matti Tainin kotona, osoitteessa Maunumaantie 2

Yhteiskristillinen nuorten aikuisten ja lapsiperheiden solu

Yhteiskristillisessä nuorten aikuisten ja lapsiperheiden solussa kokoonnutaan hengellisten asioiden äärelle.
pe 28.4. 9.30 -11.30

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa.