Perheiden adventtimessu Tiistenjoen kirkossa

Tiistenjoen kirkko

Tervetuloa perheiden toiminnalliseen Adventtimessuun aloittamaan uutta kirkkovuotta!

Perheiden toiminnallisessa Adventtimessussa aloitetaan uusi kirkkovuosi iloisissa merkeissä. Mukana lastenpappi Laura Lahdensuo, varhaiskasvatuksen väkeä ja lapsia monenlaisissa tehtävissä. Perhemessu on tarkoitettu kaikenikäisille seurakuntalaisille!

Tiistenjoen pyhäkoululaisia kutsutaan erityisesti tähän messuun!

_ _ _

Tuomiokirkkoseurakunta haluaa kohdata tänä vuonna entistä useammin lapsiperheitä. Syksyn aikana järjestetään monia mukavia perhekirkkoja, joihin lapsiperheitä kutsutaan mukaan. Perhekirkot ovat toiminnallisia ja  lapset ja perheet ovat mukana tekemässä niitä. Lapsille jaetaan kaikissa jumalanpalveluksissa messupasseja, joihin he voivat kerätä osallistumistarroja perhekirkoista, Potkua pyhästä –messuista ja jumalanpalveluksista. Kahdeksan tarran messupassin palauttanut saa ahkeruuspalkinnon.

Laura Lahdensuo
Koulukatu 2
62100 Lapua
Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Hellanmaan avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Hellanmaan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Liuhtarin kiinteistö

Liuhtarin avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa.