Perheiden adventtimessu Tiistenjoen kirkossa

Tiistenjoen kirkko

Tervetuloa perheiden toiminnalliseen Adventtimessuun aloittamaan uutta kirkkovuotta!

Perheiden toiminnallisessa Adventtimessussa aloitetaan uusi kirkkovuosi iloisissa merkeissä. Mukana lastenpappi Laura Lahdensuo, varhaiskasvatuksen väkeä ja lapsia monenlaisissa tehtävissä. Perhemessu on tarkoitettu kaikenikäisille seurakuntalaisille!

Tiistenjoen pyhäkoululaisia kutsutaan erityisesti tähän messuun!

_ _ _

Tuomiokirkkoseurakunta haluaa kohdata tänä vuonna entistä useammin lapsiperheitä. Syksyn aikana järjestetään monia mukavia perhekirkkoja, joihin lapsiperheitä kutsutaan mukaan. Perhekirkot ovat toiminnallisia ja  lapset ja perheet ovat mukana tekemässä niitä. Lapsille jaetaan kaikissa jumalanpalveluksissa messupasseja, joihin he voivat kerätä osallistumistarroja perhekirkoista, Potkua pyhästä –messuista ja jumalanpalveluksista. Kahdeksan tarran messupassin palauttanut saa ahkeruuspalkinnon.

Laura Lahdensuo
Koulukatu 2
62100 Lapua
Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu on jälleen käynnissä! Tervetuloa uudet ja vanhat pyhäkoululaiset!