Krito-työn startti-info

Virranniemi

Lapualla alkaa sielunhoidollinen Krito-vertaisryhmä. Startti-infossa kerrotaan, mistä Kritossa on kysymys.

Tuomiokirkkoseurakunnassa on alkamassa 12.1.2017 sielunhoidollinen Krito-vertaisryhmä "Arvokas ja rakas", joka kokoontuu 12 kertaa. Ryhmässä on mahdollisuus pysähtyä pohtimaan oman elämän kipukohtia luottamuksellisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Ryhmä perustuu jo 20 vuotta Suomen seurakunnissa käytössä olleeseen kristillisen toipumistyön eli Krito-ryhmän periaatteisiin. Startti-infossa torstaina 24.11. klo 18 Virranniemessä kerrotaan lisää, mistä on kritossa on kysymys. Infotilaisuudessa on mukana mm. kritotyön konkari Erkki Rautio ja paikallinen tiimi mm. Leena ja Matti Kristola. Ryhmään haluavan tulisi ilmoittautua 5.12. mennessä kirkkoherranvirastoon.

Leena Kristola kävi Krito-ryhmän 2000-luvun alussa ja sen jälkeen on toiminut ryhmän vetäjänä Ylistarossa ja Isossakyrössä. Hänelle Krito on ollut hyvin merkityksellinen toipumisen tiellä.

-Tämä on yksi monista työvälineistä kohti tasapainoisempaa elämää, kertoo Kristola.

Matti  Kristola
Kappalainen