Vauvakirkko

Lapuan tuomiokirkko

Vauvakirkkoon kutsutaan kaikkia vauvoja läheisineen. Erityisesti kutsutaan viimeisen vuoden aikana kastettuja pienokaisia.

Vauvakirkkoon kuuluu köröttelyä, silittelyä ja keinuttelua oman vauvan kanssa. Ekavauvakerho ja vauvamusakerho ovat mukana laulua ja leikkiä tahdittamassa. Oma helistin mukaan!

Lopuksi kirkkokahvit seurakuntatalon alasalissa.

Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Hellanmaan avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Hellanmaan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.