Kaaranmännikön avoin päiväkerho

Kaaranmännikön leirikeskus

Avoin päiväkerho eli perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa. Kerho kokoontuu parittomilla viikoilla.

Mitä siellä tapahtuu?

Avoimissa päiväkerhoissa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös askarteluun, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa. Lapsen oma aikuinen huolehtii ja on vastuussa hänestä kerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat.

Kenelle ryhmä on tarkoitettu?

Alle kouluikäisille lapsille yhdessä oman aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman tai perhepäivähoitajan kanssa.

Onko toiminta maksullista?

Avoimet päiväkerhot ovat maksuttomia.

Minkä verran ja minkälaista hartautta ja hengellisyyttä?

Kerhossa on pieni hartaushetki, jossa käsitellään monipuolisesti viikon teemaa. Kerhossa puhutaan taivaan Isän asioita, rukoillaan ja lauletaan hengellisiä lauluja.

Onko tarjoilua?

Mukaan kerhoon otetaan omat eväät, aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten. Lisäksi tarjolla voileipäkeksejä.

Pitääkö ilmoittautua?

Voit tulla mukaan milloin vain pääset, sillä kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Hannele  Kangasluoma
62100  Lapua
Johanna Rautakorpi
62100 Lapua
Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
62100 Lapua

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu on jälleen käynnissä! Tervetuloa uudet ja vanhat pyhäkoululaiset!