Kaakaokerho

Wanha apteekki

Kaakaokerho eka- ja tokaluokkalaisille kokoontuu Wanhalla apteekilla perjantaisin klo 12-15. Mukaan voi tulla liukuvalla aikataululla.

Kaakaokerho

Kaakaokerhossa on välipalan lisäksi tarjolla mukavaa tekemistä, kaverien seuraa, aikuisten läsnäoloa ja pieni hiljentymishetki.  Ohjaajina toimivat Teemu Kentta, Tiina Rankinen, Marjut Karjala ja Liisi Saarimaa.

Aika: Perjantaisin klo 12-15. Kaakaokerho ei kokoonnu koulujen loma-aikoina.

Paikka: Wanha apteekki, Kirkkokatu 4 (kirkon vieressä oleva seurakunnan nuorisotila)

Teemu  Kentta
Nuorisotyönohjaaja, varhaisnuorisotyö
Tiina  Rankinen
Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Marjut Karjala
Lastenohjaaja (äitiyslomasijainen)
Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Kauhajärven seurakuntakoti

Kauhajärven ilta-avoin (perhekerho)

Kauhajärven ilta-avoin eli perhekerho, joka kokoontuu iltaisin, on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa. Kerho kokoontuu parittomilla viikoilla.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.