Vaarinsylimessu

Vaarinsylimessu Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa seurakunnan yhteiseen juhlaan, jumalanpalvelukseen joka pyhä tuomiokirkkoon klo 10.

Kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu Vaarinsylimessu järjestetään sunnuntaina 30.10. klo 10 tuomiokirkossa. Mukana on pastori Laura Lahdensuo, kanttori Eliina Somppi  ja lastenohjaajat. Draamasaarnan pitää Laura Lahdensuo yhdessä Alisa ja Reijo Takamaan kanssa. Lisäksi lapsia on mukana erilaisissa tehtävissä. Messuun voi tulla isovanhempien, vanhempien tai kummien kanssa tai ihan itsekseen. Vaarinsylimessussa esitellään myös seurakunnan uusi kastepuu, joka otetaan adventtina käyttöön.

Messu tuomiokirkossa, Kaara II leirin konfirmaatio

Messu tuomiokirkossa, Piispalan leirin konfirmaatio