Lapsen ja isovanhemman päivä

Keskustan seurakuntatalo, Lapuan tuomiokirkko

Lapsen ja isovanhemman päivään sisältyy hiljentymistä Vaarinsylimessussa, lounas sekä mukavaa yhteistä tekemistä.

Lapsen ja isovanhemman päivä alkaa tuomiokirkossa klo 10 toiminnallisella Vaarinsylimessulla, jonka jälkeen on keittolounas seurakuntatalolla. Lounaan jälkeen on mukavaa puuhaa lapselle ja isovanhemmalle.

Päivä toteuttaa seurakunnan varhaiskasvatuksen väki.

Etukäteisilmoittautuminen Liisille osoitteeseen liisi.saarimaa@evl.fi 21.10. mennessä.

Laura Lahdensuo
Koulukatu 2
62100 Lapua
Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Hellanmaan avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Hellanmaan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.