Perheleiri Kaaranmännikössä

pe 14.10. kello 18.00 - su 16.10. kello 12.00

Kaaranmännikön leirikeskus

Tervetuloa kaikki perheet perheleirille!

Perheleirillä hiljennytään Taivaan Isän asioiden äärellä, ulkoillaan, nautitaan hyvästä ruuasta ja mukavasta seurasta, pelataan ja touhutaan yhdessä sekä askarrellaan. Leirillä ovat mukana Laura Lahdensuo, Tiina Rankinen ja Liisi Saarimaa sekä yllätysesiintyjä.

Etukäteisilmoittautuminen 5.10. mennessä Liisille osoitteeseen liisi.saarimaa@evl.fi.

Laura Lahdensuo
Tiina  Rankinen
Lähetyssihteeri-nuorisotyönohjaaja
Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Hellanmaan avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Hellanmaan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.