Perheiden ulkoiluretki Aarnikotkan kodalle

Aarnikotkan kota, Seinäjoki

Tervetuloa mukaan perheiden ulkoiluretkelle Seinäjoen Aarnikotkan kodalle 18.9.2016. Matkaan voi lähteä äidin tai isän, isovanhemman tai kummin kanssa.

Luvassa pieni kävelymatka esteettömällä reitillä ja liikunnallisia toimintapisteitä ja hartaushetki. Makkara- ja mehutarjoilu retken alkupuolella. Omia eväitä voi ottaa myös mukaan. Lähtö linja-autolla kirkon parkista klo 14 ja paluu samaan paikkaan n. klo 17. Retkimaksu 2 € / osallistuja (alle 1-vuotiaat maksutta) kerätään linja-autossa. Varaathan tasarahan. Retkelle otetaan mukaan 50 retkeläistä.

Ilmoittautuminen 12.9. mennessä osoitteeseen liisi.saarimaa@evl.fi.

Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua
Minna  Kivistö
Diakonissa
Diakoniatoimisto, Koulukatu 2 (käynti sisäpihan kautta)
62100 Lapua

Tiistenjoen seurakuntatalo

Tiistenjoen avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Tiistenjoen seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Hellanmaan avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Hellanmaan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.