Messu tuomiokirkossa

Messu tuomiokirkossa Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa seurakunnan yhteiseen juhlaan, jumalanpalvelukseen joka pyhä tuomiokirkkoon klo 10.

14.8. kello kymmenen sanajumalanpalvelus tuomiokirkosta radioidaan Ylen Radio 1:llä. Silloin kirkkoon kutsutaan koolle runsaasti väkeä veisaamaan tuttuja virsiä.
-Olisi hienoa jos Lapualta veisuu kuuluisi komiasti kaikkialle, toivoo kanttori Paula Pääkkönen.
Sunnuntain aiheena on Jeesus, parantajamme ja siitä aiheesta saarnaa Marja-Liisa Leskelä, liturgina on Tarja Takala-Luostarinen, kanttorina on Paula Pääkkönen ja urkurina Eliina Somppi. Myös Karhunmäen seudun kuoro laulaa. Tapulikahvio on avoinna jumalanpalveluksen jälkeen. Kirkkoväen toivotaan saapuvan hyvissä ajoissa kirkkoon.

Lapuan tuomiokirkko

Messu tuomiokirkossa