Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu

Lastenkirkko

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhis on jälleen käynnissä! Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat pyhäkoululaiset!

Mitä siellä tapahtuu?

Pyhäkoulu on lasten kokoinen hartaushetki, jolla on lasten oman jumalanpalveluksen luonne. Pyhäkoulussa lapsi saa turvallisessa ilmapiirissä ja yhdessä toisten lasten kanssa oppia elämän perusasioita; kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulussa eläydytään raamatunkertomuksiin kuuntelemalla, laulamalla, leikkimällä, tekemällä — yhdessä ihmettelemällä! Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset pyhäkoulunopettajat ja seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät.

Kenelle pyhäkoulu on tarkoitettu?

Pyhäkoulut ovat tarkoitettu kaikille lapsille, myös kouluikäisille. Yli 3-vuotias lapsi voi osallistua itsenäisesti pyhäkouluun. Sitä pienemmät lapset voivat osallistua pyhäkouluun oman aikuisen kanssa.

Onko toiminta maksullista?

Pyhäkoulut ovat maksuttomia.

Pitääkö ilmoittautua?

Pyhäkouluihin saa tulla koska vaan. Ilmoittautumista ei tarvita.

Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja