Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu

Lastenkirkko

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhis on jälleen käynnissä! Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat pyhäkoululaiset!

Mitä siellä tapahtuu?

Pyhäkoulu on lasten kokoinen hartaushetki, jolla on lasten oman jumalanpalveluksen luonne. Pyhäkoulussa lapsi saa turvallisessa ilmapiirissä ja yhdessä toisten lasten kanssa oppia elämän perusasioita; kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulussa eläydytään raamatunkertomuksiin kuuntelemalla, laulamalla, leikkimällä, tekemällä — yhdessä ihmettelemällä! Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset pyhäkoulunopettajat ja seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät.

Kenelle pyhäkoulu on tarkoitettu?

Pyhäkoulut ovat tarkoitettu kaikille lapsille, myös kouluikäisille. Yli 3-vuotias lapsi voi osallistua itsenäisesti pyhäkouluun. Sitä pienemmät lapset voivat osallistua pyhäkouluun oman aikuisen kanssa.

Onko toiminta maksullista?

Pyhäkoulut ovat maksuttomia.

Pitääkö ilmoittautua?

Pyhäkouluihin saa tulla koska vaan. Ilmoittautumista ei tarvita.

Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua

la 29.4. 10.00 -11.30

Keskustan päiväkerhotilat

Lauantaipyhis

Toiminnallinen Lauantaipyhis seurakuntatalon päiväkerhotiloissa lauantaisin klo 10-11.30. Lauantaipyhiksessä leikitään, pelataan, askarrellaan ja hiljennytään taivaan Isän asioiden äärellä. Alle 3-vuotias oman aikuisen kanssa.
la 6.5. 10.00 -11.30

Keskustan päiväkerhotilat

Lauantaipyhis

la 6.5. 14.00 -15.00

Kauhajärven seurakuntakoti

Kauhajärven pyhäkoulu

Tervetuloa Kauhajärven pyhäkouluun kaikki uudet ja vanhat pyhäkoululaiset!