Iltamusiikit tuomiokirkossa. Vuorossa Juha Lagström!

Iltamusiikit tuomiokirkossa. Vuorossa Juha Lagström! Lapuan tuomiokirkko

Heinäkuussa sunnuntai-iltoina klo 19 Lapuan tuomiokirkossa on tarjolla jälleen hienoja hetkiä iltamusiikin parissa. Esiintyjänä 17.7. mm. oman kylän poika Juha Lagström!

Heinäkuussa sunnuntai-iltoina klo 19 Lapuan tuomiokirkossa on tarjolla jälleen hienoja hetkiä iltamusiikin parissa. Luvassa on korkeatasoista ja monipuolista musiikkia urkuja unohtamatta. Seurakunnan papit pitävät hartauden ja yhdessä lauletaan muutamia kesäisiä virsiä.  Iltamusiikki on avoin kaikille ja sinne on vapaa pääsy.  Ohjelma 10 €. Tapulikahvio on avoinna klo 18-21.

Iltamusiikit tuomiokirkossa

Su 3.7. klo 19 Paula Pääkkönen, laulu ja Eliina Somppi, urut. Hartaus Matti Kristola.
Su 10.7. klo 19 Uudet tangokuninkaalliset 2016.
Su 17.7. klo 19 Juha Lagström, laulu ja kitara. Hartaus Karoliina Virkamäki.
Su 24.7. klo 19 Matilda Haavisto, viulu ja Tiina Karhu-Ahtonen, piano. Hartaus Laura Lahdensuo.
Su 31.7. klo 19 Mikael Heikius, urut. Hartaus Matti Kristola.

Paula  Pääkkönen
Kanttori, dir.mus.
Koulukatu 2
62100  Lapua

su 30.4. 10.00 -11.15

Lapuan tuomiokirkko

Messu tuomiokirkossa

Tervetuloa seurakunnan yhteiseen juhlaan, jumalanpalvelukseen joka pyhä tuomiokirkkoon klo 10.