Ekavauvakerho

Keskustan päiväkerhotilat

Ekavauvakerhoon ovat tervetulleita tuoreet vanhemmat alle 2-vuotiaan lapsen kanssa. Ekavauvakerho kokoontuu keskustan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Ekavauvakerhossa pidetään pieniä, ohjattuja sylihetkiä ja jaetaan vauvaperheen onnea ja arkea. Tule tutustumaan muihin vanhempiin, joille vauvaperheen elämä on uutta ja ihmeellistä.

Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Hellanmaan avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Hellanmaan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Ekavauvakerho

Ekavauvakerho on tarkoitettu alle 2-vuotiaille lapsille ja tuoreille vanhemmille. Ekavauvakerhossa jaetaan vauvaperheen onnea ja arkea. Tule tutustumaan muihin vanhempiin, joille vauvaperheen elämä on uutta ja ihmeellistä!