Liuhtarin avoin päiväkerho (perhekerho)

Liuhtarin kiinteistö

Avoin päiväkerho eli perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Liuhtarin avoin päiväkerho kokoontuu Liuhtarin kiinteistössä 2. kerroksessa.

Avoimiin päiväkerhoihin eli perhekerhoihin alle kouluikäiset lapset tulevat yhdessä aikuisen, esimerkiksi oman vanhemman, isovanhemman tai päivähoitajan kanssa.

Kerhoissa pidetään lapsenkokoinen hartaushetki ja ohjattu toimintatuokio. Mahdollisuus on myös askarteluun, vapaaseen leikkiin ja tietenkin myös ajatusten vaihtamiseen toisten aikuisten kanssa.

Mukaan kerhoon otetaan omat eväät, aikuiset voivat kahvitella ja tuoda vuorollaan kahvi- tai teepaketin kahvi- ja teehetkiään varten.

Lapsen oma aikuinen huolehtii hänestä kerhon aikana, mutta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Voit tulla mukaan milloin vain pääset, sillä kerhoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Avoimet kerhot ovat maksuttomia.

Liisi  Saarimaa
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Koulukatu 2
62100 Lapua

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Hellanmaan seurakuntakoti

Hellanmaan avoin perhekerho

Hellanmaan avoin perhekerho on suunnattu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Hellanmaan seurakuntatalon päiväkerhotiloissa.

Liuhtarin kiinteistö

Liuhtarin avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa.