Kaakaokerho

Wanha apteekki

Seurakunta tarjoaa maksutonta ja mukavaa tekemistä 1-2-luokkalaisten iltapäiviin.

Luvassa kivaa tekemistä, kaverien seuraa, välipalaa, hiljentymishetki ja aikuisten läsnäoloa pienten koululaisten iltapäivään. Kaakaokerhoon voi tulla liukuvalla aikataululla koulun päättyessä ja sieltä voi lähteä myös ennen kerhon loppumisaikaa. Kerho on maksuton, eikä sinne tarvitse erikseen ilmoittautua. Kaakaokerhon aikuiset ovat seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöntekijöitä.

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu

Lastenkirkon toiminnallinen kesäpyhäkoulu on jälleen käynnissä! Tervetuloa uudet ja vanhat pyhäkoululaiset!