Perhejumalanpalvelus ja kirkon ympärijuoksu tuomiokirkossa

Perhejumalanpalvelus ja kirkon ympärijuoksu tuomiokirkossa Lapuan tuomiokirkko

Tervetuloa koko perhe seurakunnan yhteiseen juhlaan, perhejumalanpalvelukseen tuomiokirkkoon klo 10.

Helluntaipäivän perhejumalanpalvelukseen ovat tervetulleita kaikenikäiset seurakuntalaiset. Perhejumalanpalvelusta on valmistelemassa seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Liturgina toimii Tarja Takala-Luostarinen ja kanttorina Eliina Somppi. Messun jälkeen järjestetään lapsille kirkon ympärijuoksu kirkon pihalla. Kaikki osallistuneet saavat mitalin.

Jumalanpalveluksen radioi Iskelmä Pohjanmaa, 96,9 MHz.

**

Tuomiokirkkoseurakunta haluaa kohdata tänä vuonna entistä useammin lapsiperheitä. Kevään 2016 aikana järjestetäänkin  useita perhejumanlanpalveluksia, joihin lapsiperheitä kutsutaan mukaan. Perhejumikset ovat toiminnallisia ja lapset ja perheet ovat mukana tekemässä niitä.

Lapsille jaetaan kaikissa jumalanpalveluksissa messupasseja, joihin he voivat kerätä osallistumistarroja perhemessuista, Potkua pyhästä –messuista ja jumalanpalveluksista. Kahdeksan tarran messupassin palauttanut saa ahkeruuspalkinnon.

su 30.4. 10.00 -11.15

Lapuan tuomiokirkko

Messu tuomiokirkossa

Tervetuloa seurakunnan yhteiseen juhlaan, jumalanpalvelukseen joka pyhä tuomiokirkkoon klo 10.
su 30.4. 12.00

Tiistenjoen kirkko

Messu Tiistenjoen kirkossa

Tervetuloa Jumalan kansan juhlaan!
su 30.4. 15.00 -18.00

Kauhajärven kirkko

SoiVappu Kauhajärven kirkossa

SoiVappu-tapahtuma kaikenikäisille Kauhajärven kirkossa 30.4. klo 15.00. Mukana mm. Nina Åström & co. Järj. Sley.