Perhejumalanpalvelus ja kirkon ympärijuoksu Tiistenjoen kirkossa

Tiistenjoen kirkko

Tervetuloa koko perhe seurakunnan yhteiseen juhlaan, perhejumalanpalvelukseen Tiistenjoen kirkkoon klo 13.

Helluntaipäivän perhejumalanpalvelukseen ovat tervetulleita kaikenikäiset seurakuntalaiset. Perhejumalanpalvelusta on valmistelemassa seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijät. Liturgina on Tarja Takala- Luostarinen ja kanttorina Riitta jukkola. Messun jälkeen järjestetään lapsille kirkon ympärijuoksu kirkon pihalla. Kaikki osallistuneet saavat mitalin.

**

Tuomiokirkkoseurakunta haluaa kohdata tänä vuonna entistä useammin lapsiperheitä. Kevään 2016 aikana järjestetäänkin  useita perhejumanlanpalveluksia, joihin lapsiperheitä kutsutaan mukaan. Perhejumikset ovat toiminnallisia ja lapset ja perheet ovat mukana tekemässä niitä.

Lapsille jaetaan kaikissa jumalanpalveluksissa messupasseja, joihin he voivat kerätä osallistumistarroja perhemessuista, Potkua pyhästä –messuista ja jumalanpalveluksista. Kahdeksan tarran messupassin palauttanut saa ahkeruuspalkinnon.

Liisa ja Matti Tainin kotona, osoitteessa Maunumaantie 2

Yhteiskristillinen nuorten aikuisten ja lapsiperheiden solu

Yhteiskristillisessä nuorten aikuisten ja lapsiperheiden solussa kokoonnutaan hengellisten asioiden äärelle.