Kaakaokerho

Wanha apteekki

Seurakunta tarjoaa maksutonta ja mukavaa tekemistä 1-2-luokkalaisten iltapäiviin.

Luvassa kivaa tekemistä, kaverien seuraa, välipalaa, hiljentymishetki ja aikuisten läsnäoloa pienten koululaisten iltapäivään. Kaakaokerhoon voi tulla liukuvalla aikataululla koulun päättyessä ja sieltä voi lähteä myös ennen kerhon loppumisaikaa. Kerho on maksuton, eikä sinne tarvitse erikseen ilmoittautua. Kaakaokerhon aikuiset ovat seurakunnan lapsi- ja nuorisotyöntekijöitä.

Keskustan päiväkerhotilat

Keskustan avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman huoltajan kanssa.

Liuhtarin kiinteistö

Liuhtarin avoin perhekerho

Kaaranmännikön leirikeskus

Kaaranmännikön avoin perhekerho

Avoin perhekerho on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille oman aikuisen kanssa. Avoin perhekerho kokoontuu Kaaranmännikön leirikeskuksen majoitusrakennuksen päiväkerhotiloissa.